Obiad, Zupa krem z dyni, Danie główne serwowane półmiskowo, Dodatki, Płyta przekąskowa tradycyjna, Napoje zimne serwowane w dzbankach oraz w bufecie, Bufet kawowy, Candy bar, II danei gorące w bufecie
Komunia dla 25 osób
Obiad, Danie główne serwowane półmiskowo, Dodatki, Deser lodowy, Płyta przekąskowa tradycyjna, II danie gorące w bufecie, Ciasto domowe, Napoje zimne, Tort okazjonalny
Komunia w ogrodzie dla 40 osób
Obiad, Zupa - rosół, Danie główne serwowane półmiskowo( jeden zestaw do wyboru lub w miksie), Dodatki, Dania gorące dodatkowe w bufecie, Deser dla dzieci –lody w pucharkach, Płyta przekąskowa w stołach, Płyta bankietowa w bufecie, Dania z grilla, Bufet kawowy
Chrzciny dla 20 osób
Obiad, Zupa, Danie główne, Dodatki, Płyta przekąskowa tradycyjna, Napoje zimne, Napoje gorące w bufecie, Tort owocowy, Na słodko
Przykładowe menu są jedynie wzorami. Zawsze przygotowujemy dla Państwa indywidualne projekty na
podstawie Waszych oczekiwań, dostosowując zakres usługi do aktualnych potrzeb każdego z naszych
Klientów.
Komunia w ogrodzie dla 30 osób
Obiad Zupa krem z dyni Danie główne serwowane półmiskowo
Karczek pieczony z cebulką , sakiewka drobiowa ze szpinakiem i serem feta
Dla dzieci kęski z kurczaka w złocistej panierce Dodatki np. ziemniaczki z wody, kluski śląskie
Zestaw surówek sezonowych : buraczki, marchewka jabłkiem, biała kapusta Płyta przekąskowa tradycyjna
Półmisek mięs pieczonych np .schab, karczek, rolada drobiowa, rolada boczkowa
Tymbaliki z szynki konserwowej
Śledziki w oleju, w śmietanie
Sałatki : szynka –ananas, włoska z orzechami , serem pleśniowym w sosie
pomarańczowym
Galaretka drobiowa
Jajka faszerowane, w majonezie
Warzywa , marynaty, pikle
Pieczywo różne Napoje zimne serwowane w dzbankach oraz w bufecie
Woda mineralna, soki owocowe Bufet kawowy
Kawa czarna i biała z ekspresu
Herbata konfekcja w mix smaków
Dodatki: cytryna, cukier Candy bar- w bufecie kawowym( kolorowe deserki na bazie jogurtu i
owoców, babeczki fantazyjne mix smaków z masą orzechową , z owocami, lukrowe, mini
ptysie itp.) II danie gorące w bufecie
Żurek jurajski
Komunia dla 25 osób
Obiad
Krem z białych warzyw Danie główne serwowane półmiskowo
Sakiewka drobiowa ze szpinakiem i serem feta, roladki wieprzowe
Dla dzieci ewentualnie kęski drobiowe w złocistej panierce Dodatki
Ziemniaczki z wody , kluski śląskie
Zestaw surówek sezonowych Deser lodowy Płyta przekąskowa tradycyjna
Półmisek mięs pieczonych np. schab, karczek, rolada drobiowa, rolada boczkowa
Tymbaliki z szynki konserwowej z farszem chrzanowym
Śledziki w oleju, w śmietanie
Sałatki : gyros, grecka
Galaretka drobiowa
Jajka faszerowane, w majonezie
Warzywa, marynaty, pikle
Pieczywo różne II danie gorące w bufecie: Strogonoff Ciasto domowe: szarlotka, sernik, makowczyk Napoje zimne: woda mineralna, soki owocowe serwowane w dzbankach
szklanych Tort okazjonalny w formie księgi
Komunia w ogrodzie dla 40 osób
Obiad Zupa – rosół Danie główne serwowane półmiskowo( jeden zestaw do wyboru lub w miksie)
Kotlet dewolay, polędwiczki wieprzowe w sosie kurkowym Dodatki np. ziemniaczki z wody, kluski śląskie
Dla dzieci ( 10 porcji) –złociste kęski z kurczaka, ziemniaczki z wody,
Zestaw surówek sezonowych Dania gorące dodatkowe w bufecie
Strogonoff Deser dla dzieci –lody w pucharkach Płyta przekąskowa w stołach
Półmisek mięs pieczonych np .schab, karczek, rolada drobiowa, rolada boczkowa
Sałatki: włoska z orzechami i serem pleśniowym, jogurtowa
Pomidorki caprese
Pieczywo różne Płyta bankietowa w bufecie
Roladki bankietowe w cieście naleśnikowym, w szynce parmeńskiej, tym baliki, śliwka w
boczku
Koreczki bankietowe wraz z preclami z serem Brie i żurawiną
Łódeczki z cykorii
Finger-food na ekspozytorze i szklanych tacach
Owoce w formie bukietu Dania z grilla
- łosoś 20 porcji
-warzywa różne ok. 20 porcji
-potrawy z dostarczonych produktów ( Aleksandria)
-smalec, ogórki kiszone , chleb wiejski Bufet kawowy
Kawa czarna , biała z ekspresu
Herbata konfekcja mix smaków
Dodatki: cukier, cytryna
Chrzciny dla 20 osób
Obiad Zupa Krem z pieczonej papryki Danie główne serwowane półmiskowo
Kotlet po szwajcarsku, Roladki drobiowe w sosie śmietanowym
Dla dzieci : kęski złociste z kurczaka Dodatki np. ziemniaczki z wody, kluski śląskie
Zestaw surówek sezonowych Płyta przekąskowa tradycyjna
Półmisek mięs pieczonych np .schab, karczek, rolada drobiowa, rolada boczkowa
Tymbaliki z szynki konserwowej
Śledziki w oleju, w śmietanie
Sałatki ( dwie do wyboru)np. gyros, grecka
Galaretka drobiowa
Jajka faszerowane, w majonezie
Warzywa , marynaty, pikle
Pieczywo różne Napoje zimne serwowane w dzbankach szklanych
Woda mineralna, soki owocowe Napoje gorące w bufecie
Kawa czarna , biała z ekspresu
Herbata w konfekcji mix smaków
Dodatki: cytryna, cukier
Babeczki kruche z masą orzechową w polewie z białej i czarnej czekolady Tort owocowy Na słodko: ciasta domowe
-sernik
-szarlotka